Scholen

Onze droom is om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met de grote voordelen die vechtsport kan bieden. Of het nu gaat om karate of kickboksen, wij geven clinics op maat voor alle vormen van onderwijs. Een clinic kan sportspecifiek zijn, maar kan ook worden ingericht rond een thema. Zo kan bijvoorbeeld een clinic rond samenwerking uitstekend gebruikt worden om een goede start te maken van een nieuw schooljaar. Tijdens de clinics staan naast het sporten c.q. zelfverdediging en het plezier maken ook de sociale competenties centraal.

Clinics kunnen bij u op school worden gegeven,of bij Fightclub-Rotterdam wij zorgen voor de volledige materialen. Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u ons bereiken via het contactformulier op deze website.

Wilt u voor u school een fantastische Kickboks Clinic? Laat het werk dan aan ons over, en wij zorgen ervoor dat de leerlingen een fantastische dag zullen beleven!!

Er kan gekozen worden voor diverse kickboksclinics :

  • Introductie kickboksclinic, dit betreft een eenmalige clinic waarin de basistechnieken centraal staan.

  • Uitgebreide kickboksclinic, verspreid over meerdere trainingen. Hierbij worden naast de basistechnieken ook de vervolgtechnieken uitgebreid behandelt. Deze clinic kan eventueel met een examen voor de deelnemers worden afgesloten.

  • Kickboksclinic op maat, deze wordt na een intakegesprek afgestemd op de deelnemers.