Pads Training

Wat is Pads Training ?

Bent u op zoek naar een uitdagende leuke en effectieve training waarin u zich goed kunt uitleven ?
Pads training is een training waar u met behulp van bokshandschoenen allerlei stoot en trap technieken uitvoert op kussens (pads). Deze technieken komen voor in bijv. kickboksen, karate en teakwondo.

Het is een leuke en effectieve manier om niet alleen uw conditie te verbeteren, maar ook kunt u hiermee werken aan verbetering van uw boks/kickboks-techniek. Tijdens deze training worden ook spierverstevigende oefeningen gedaan.

Je zelfvertrouwen zal zeker een boost krijgen na het volgen van deze trainingen. De trainingen kunnen gecombineerd worden met personal training. Het is effectief op alle niveaus en kan daarom ook uitstekend dienen als onderdeel van uw trainings-programma . Hiermee wordt namelijk niet alleen gewerkt aan uw uithoudinsvermogen , maar ook aan uw kracht , lenigheid en coördinatie . Het is voor iedereen geschikt en een erg effectief middel om zeer uitlopende trainingsdoelen te bereiken.

Het is met name voor een wedstrijdvechter een training die hem / haar o.a. met dit onderdeel van trainen naar een topconditie kan brengen