Kids Wedstrijden

Fightclub-Rotterdam heeft haar eigen wedstrijdgroep voor de sport kickboksen/Thaiboksen. Je kan niet zomaar uitkomen voor de wedstrijdgroep van Fightclub-Rotterdam. Je moet een goede beheersing van de techniek hebben, in goede conditie zijn en mentaal weerbaar zijn.

Om op wedstrijdniveau te kunnen meetrainen, doorloop je eerst enige tijd het Fightclub-Rotterdam Kickboxing Fundamentals Programma. Deze bestaat uit: bokszaktrainig, cardio kickboxing, kickboxing fundamentals.

In het Fundamentals Programma leer je op een rustige en verantwoorde wijze alle basistechnieken van het kickboksen. Je wordt meer en meer een student van de sport.
Kickboksen bij Fightclub-Rotterdam is meer als zomaar een sport. Er wordt van je verwacht dat jij je verdiept in onze filosofie, stijl en je houdt aan de budo- en dojo etiquette.

Om deel uit te maken van de wedstrijdgroep train je dus minimaal 4 uur per week. Met een goed voorbereiding gaat een wedstrijdvechter pas de ring in.

Als je ruime ervaring hebt opgedaan met het Advanced Programma, kan je uiteindelijk in aanmerking komen om op te gaan voor een wedstrijd. Voor een wedstrijd zal je naast de vier groepslessen 1 uur per week privé les krijgen van de sensei. Zelf zorg je dat je gezond leeft en aan krachttraining doet of een personal trainer neemt bij Fight2beFit.