Indoor Bootcamp

Indoor Bootcamp

Wil je graag bootcampen met leuke, gevarieerde materialen?

Dan is de Indoor Bootcamp bij Fightclub-Rotterdam echt iets voor jou. Laat je verrassen door de uitdagende, gevarieerde en energieke les die 1 keer per week wordt gegeven en onder leiding van ervaren instructeur Ado Delekarac.

De indoor bootcamp is een groepsles die bestaat uit een combinatie van bootcamp, cross fit en kick-fun. Er wordt tijdens de indoor bootcamp veel getraind in circuitvorm en gebruik gemaakt van attributen. Denk hierbij aan bokszakken, kettlebells, touwen, ballen en tal van andere uitdagende attributen. Tijdens deze trainingen worden uw spieren en conditie getraind, maar er wordt zeker ook een beroep gedaan op uw uithoudingsvermogen. Deze training is zeer geschikt voor mensen die willen afvallen, hun conditie willen behouden of opbouwen, meer spierkracht willen opbouwen en graag uitgedaagd worden om hun sportieve grenzen te verleggen. Deelnemers dragen tijdens de training sportschoenen en sportkleding waarin zij zich vrij kunnen bewegen.

Ik raad iedereen aan deze les een keer te proberen. Om de kwaliteit van de lessen zo hoog mogelijk te houden, is het maximum aantal deelnemers per lesgever 25 een proefles meedoen met de indoor bootcamp mag altijd.

Wie: Bootcamp is geschikt voor beginners en gevorderde sporters dames & heren. Deelnemers dienen 15 jaar of ouder te zijn (bij minderjarigen uitsluitend met schriftelijke toestemming van ouders/verzorgers).

Wanneer: Vrijdag van 19.15 tot 20.30. De bootcamp training wordt gegeven door sportinstructeur Ado Delekarac.

Tarieven: Losse les €7,50 anders 1 keer per week trainen abonnement bedraagt €28,50 per maand.

Klik hier om u hiervoor aan te melden