Bedrijven

Kickboks Clinic Wilt u een leuk uitstapje met vrienden,familie of collega’s ? Dan is een kickboks clinic misschien wel wat voor u. Fightclub-Rotterdam verzorgt clinics en heeft al voor verschillende groepen (vrijgezellenfeestjes, familie-uitje, teambuilding) kickbokstrainingen verzorgd.

Onze bedrijfstrainingen, clinics, workshops en seminars zijn altijd doelgericht en op maat. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld bedrijfstrainingen in het kader van weerbaarheid, voor het verbeteren van de samenwerking of voor een verhoging van de motivatie.

De bedrijfstrainingen, workshops, clinics en seminars kunnen zowel in company gegeven worden, als in onze sportschool in Capelle aan den IJssel en de inhoud van alle trainingen wordt afgestemd op de behoefte en het doel van uw organisatie. Aangezien alle bedrijfstrainingen op maat ingericht worden, zijn de mogelijk oneindig. We beschikken ook over de nodige ervaring voor een goede invulling van uw training.

Fightclub-Rotterdam is zelf gelokaliseerd in Capelle aan den IJssel. Wij verzorgen dan ook veel bedrijfstrainingen voor bedrijven in en rond Rotterdam, maar wij verzorgen ook bedrijfstrainingen en clinics op andere locaties in Nederland. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen of wilt u meer informatie?